DUMIR, s.r.o.

Predaj meracej a regulačnej techniky
Spoločnosť DUMIR, s.r.o. vznikla v roku 1995. Predmetom činnosti je predaj MaR techniky firiem J.T.O. System, SENSIT, CRESSTO, COMET SYSTEM, Danfoss, Regmet, DATATHERM, MAVE a spol., Prematlak, SMARIS, JUMO, BELIMO, Johnson Controls, Thermokon a EMERSON


Spracovanie osobných údajov

« späť
Úvodná stránka » Dokumenty » Spracovanie osobných údajov

Súhlas so spracúvaním osobných údajov pre účely kontaktného a objednávkového formulára

Odoslaním formulára udeľujem prevádzkovateľovi DUMIR, s.r.o. (ďalej len: „prevádzkovateľ“) v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) a čl. 7 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) súhlas so spracúvaním mojich osobných údajov pre účel: spracúvanie osobných údajov potrebných pre vybavovanie požiadaviek (objednávok, zodpovedania otázok, poskytovania informácií) fyzickej osoby, a to v rozsahu: meno a priezvisko, e-mailová adresa, telefónne číslo.

Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov je slobodne daným, konkrétnym, informovaným a jednoznačným prejavom mojej vôle, ktorý udeľujem na obdobie 6 mesiacov odo dňa zaslania žiadosti prostredníctvom on-line kontaktného formulára na našej webovej stránke. Po uvedenej lehote budú Vaše osobné údaje mechanicky zlikvidované (skartované) a nebudú ďalej spracúvané v žiadnej databáze.

Pred udelením súhlasu som bol/-a informovaný/-á o nasledujúcich skutočnostiach:

  • Moje osobné údaje nebudú poskytované príjemcom.
  • Moje osobné údaje, ktorých poskytnutie je dobrovoľné, budú uchovávané počas obdobia platnosti súhlasu a nebudú spracúvané na žiaden iný účel, než na ten, na ktorý boli získané.
  • Ako dotknutá osoba mám právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k mojim osobným údajom, ktoré sa ma týkajú, právo na ich opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať proti spracúvaniu, ako aj právo na prenosnosť údajov.
  • V odôvodnenom prípade mám ako dotknutá osoba právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky.
  • Beriem na vedomie, že cezhraničný prenos mojich osobných do tretej krajiny sa neuskutočňuje.
  • Beriem na vedomie, že nedochádza k automatizovanému rozhodovaniu, vrátane profilovania.

Svoje právo kedykoľvek odvolať súhlas, a to aj pred uplynutím doby, na ktorú bol tento súhlas udelený, môžem ako dotknutá osoba uplatniť nasledujúcimi spôsobmi:

  1. e-mailovou žiadosťou zaslanou na adresu info@dumir.sk alebo
  2. telefonicky na telefónnom čísle +421 41 598 28 84.

Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

V prípade akýchkoľvek otázok súvisiacich s ochranou Vašich osobných údajov vrátane uplatnenia Vašich práv v zmysle Nariadenia a zákona o ochrane osobných údajov Vás prosíme, aby ste kontaktovali nás alebo našu zodpovednú osobu (ak je určená) e-mailová adresa: info@dumir.sk.

Viac o spracúvaní Vašich osobných údajov a Vašich právach nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov.

« späť

aktualizácia: 22.12.2021 | počet zobrazení: 154
DUMIR, s.r.o.
  • Fatranská 873/41, 013 01, Teplička nad Váhom
  • 041/598 28 84
  • info@dumir.sk
Počet návštev od 21.12.2009: 434738
Realizácia: K3 GROUP, s.r.o.

Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Ďalšie informácie